Lijst Groot Montferland

Ruimte voor je slogan

Lijst Groot Montferland actueel

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

11-03-2022

De mensen achter Lijst Groot Montferland - Joost Gerritsen

De mensen achter Lijst Groot Montferland -
Joost Gerritsen

Klik HIER voor het filmpje

Als je 1 dag met een bekende persoon zou kunnen ruilen, met wie zou je dan willen ruilen?

Nou ik zou wel willen ruilen met een straaljager piloot. Het lijkt me hartstikke mooi en gaaf om met een vliegtuig over de wereld te vliegen, supersnel, tussen de bergen door. Ik denk dat je daar echt een kik van krijgt.

Wat zijn je hobby's?

Mijn hobby's zijn skiën, muziek (ik speel saxofoon), hobby-boeren met leuke landbouw machines, er aan sleutelen.. ja, techniek. Ik hou van de natuur, vind het leuk om er iets mee te doen. Land bewerken zodat je ziet dat er iets groeit en als er tijd over is een boek.

Als je één ding in Montferland zou willen veranderen, wat zou je dan veranderen?

Ik zou graag zien dat problemen constructief en efficiënt worden opgelost, niet via email en procedures, of nog erger rechtszaken. Als je gewoon met elkaar aan tafel gaat heb je de neuzen zo weer in dezelfde richting en dan kan alles op een leukere manier sneller en efficiënter.

Wat is je favoriete plekje in Montferland?

Mijn favoriete plekje in Montferland is denk ik wel Lengel waar ik geboren en getogen ben en waar we nu staan. Ja, ik woon natuurlijk in 's-Heerenberg maar hier zijn we toch wel veel met de kids, hobbyen, crossen op het land, plezier maken, dieren, kamperen, kampvuurtje, lol maken.Terug naar overzicht 


 

E-mailen